AMASYA / MERKEZ - Ziyapaşa Ortaokulu

Ziyapaşa Ortaokulu

ŞAMLAR MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. ZIYAPAŞA ORTAOKULU BLOK NO 49 MERKEZ / AMASYA
Vizyon
Benim okulum yerine, bizim okulumuz kavramını ile her şey öğrencilerimiz ve Türkiyemiz için hedefiyle hareket ederek, okulumuzun fiziki alt yapısını tamamlayıp bütün çalışanları, öğrencileri, velileri ve paydaşlarla birlikte; eğitim öğretim kalitesini nitelik ve nicelik bakımından ilimizin önde gelen okullarından birisi olmak.
Misyon
Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, onları yetenekleri doğrultusunda yönlendirebilen ; Milli ve Evrensel değerleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirebilen; Bütün çalışanları, öğrencileri, velileri ve diğer paydaşları ile saygı, sevgi, hoşgörü, karşılıklı anlayış, güven ve dayanışma içinde olabilen bir okul haline gelebilmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Giriş : 08.30 Çıkış : 15:25
Ulaşım
4 numaralı özel halk otobüslerinin ALT yazan seferleri okulumuzun önünden geçmektedir.
öZEL SERVİSLERLE OKULUMUZA TAŞIMA HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.
Şamlar Mahallesi
0,5 km
Kontenjan Bilgileri
OKULUMUZ KAYIT BÖLGESİ OLAN BAHÇELERİÇİ VE ŞAMLAR MAHALLESİNDEN ÖĞRENCİ ALMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZUN TABAN VE TAVAN PUANI BULUNMAMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu
LGS TÜRKİYE 1.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2022 YILI 16 MACİT ZEREN FEN LİSESİ 36 AMASYA ANADOLU LİSESİ 24 SINAVLA ALAN DİĞER OKULLAR
Sportif Etkinlikler
Yıldız erkekler ve Küçükler İl Birinciliği Yıldız Kızlar ve küçükler Voleybol il Birinciliği Yıldız Erkekler ve küçükler Hentbol İl Birinciliği
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 2024 SAMSUN BÖLGE SERGİSİ FİNALİNE KATILIM. İFAM İKLİM FARKINDALIK MATERYALİ
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI, AB PROJE VE e- twinning projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
K122 SCH OKUL EĞİTİMİ PROJESİ E-ÖĞRENME YOKSULLUĞU VE ÇEVRE DOSTU SINIF UYGULAMALARI ULUSAL AJANSA MÜRACAAT YAPILDI.
Diğer Hususlar
2023 MAYIS AYI İÇERİSİNDE 29 MAYIS 2023 TARİHİNDE ANKARA ANITKABİR,1.MECLİS VE 2.MECLİS ,MÜZE VE BİLİM MERKEZİ 4-5-6 MAYIS TARİHLERİNDE BURSA-ÇANAKKALE GEZİLERİ YAPILMIŞTIR.