AMASYA / MERKEZ - Ziyapaşa Ortaokulu

YENİ ETWINNING PROJEMİZ : INNOVATIVE ECOLOGY KIDS

"Innovative Ecology Kids" isimli eTwinning proje çalışmalarımız başlamıştır.

Projemiz BTY öğretmenimiz Mahmure KAYA rehberliğinde, okulumuz öğrencileri ile yürütülmektedir.

Türkiye'den 6 Azerbaycan'dan 3 okulun katılımı ile yürütülecek uluslararası projemizin amacı temele çozouklarımızın çevre sorunlarına yenilikçi yöntemler bulmalarını sağlamaktır. Aynı zamanda beyin fırtınası,işbirlikçi öğrenme,oyun ve web2.0 tabanlı öğrenme gibi bazı 21.yüzyıl becerilerini geliştirmektir. Proje ortaklarımızla iş birliği içinde Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri temelinde, güncel çevre sorunlarının yaşam alanlarımıza ve dünyaya verdiği zararları ele alacağız. Bu sorunlara yenilikçi çözümler geliştirmek için öğrencilerde beyin fırtınası yapacağız. STEM bazında yürüteceğimiz projemizde micro:bit ile kodlayacağımız prototipler hazırlayacağız. Bu projede amacımız, öğrencilerin okulda edindikleri bilgileri günlük yaşam problemlerini çözmek için nasıl kullanabileceklerini keşfetmelerini sağlamaktır.

Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

11-04-2023

Yayın: 11.04.2023 - Güncelleme: 11.04.2023 15:42 - Görüntülenme: 171